SAS EuroBonus på billettkjøp

Flytogets kunder kan nå tjene EuroBonus-poeng når de reiser «billettløst» eller kjøper billett i Flytogets app.

Hver tur med Flytoget vil gi EuroBonus medlemmer 100 SAS EuroBonus Ekstrapoeng ved billettkjøp i Flytogets app eller ved bruk av bankkortet som billett (billettløs reise).

Reisende som kjøper rabatterte billetter (Honnør, student, vernepliktig etc.) mottar 50 SAS EuroBonus Ekstrapoeng. OSL ansatte kan foreløpig ikke opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng ved reise med Flytoget. 

SAS EuroBonus-medlemmer kan tjene poeng på reiser med Flytoget også de gangene de ikke flyr med SAS.

Dette kan du bruke EuroBonus-poengene til.

Hvordan få poeng på billettløse reiser?

For å få EuroBonus-poeng på billettløse reiser må du først legge inn ditt EuroBonus nummer og kortet du ønsker å reise med, i en profil på Min Side.

Ved å registrere en profil her, vil du også få tilgang til å reisebillettløst med rabatterte billetter for honnør og student, samt motta kvitteringer etter hver reise.

Hvordan få poeng ved bruk av Flytogets app?

Ønsker du å benytte appen, laster du ned denne på Google Play eller AppStore og legger til Eurobonus nummeret i profilopplysningene dine. Foreløpig har vi dessverre ikke app for Windows-telefoner.

Denne siden finner du ved å sveipe til høyre etter du har åpnet appen og registrert deg. Du vil se et eget felt for «Bruk SAS Eurobonus».

Menu_app

Hvis du har appen fra før og ikke ser dette feltet, så må du oppdatere appen. Gå til AppStore eller Google Play og se etter oppdateringer. Her kan du velge å oppdatere alle appene på telefonen din eller velge kun Flytoget-appen. Etter oppdateringen er fullført, skal EuroBonus-feltet komme til synes i appen som vist over.

Om samarbeidet

SAS og Flytoget har mye til felles. Selskapene deler samme fokus på punktlighet, sikkerhet og service og jobber kontinuerlig for å skape en høykvalitets reiseopplevelse for kunder som verdsetter det lille ekstra. Begge parter ønsker å ta et større ansvar for hele kundens reise og samarbeidet er et viktig skritt i retningen av å tilby kundene en enda mer sømløs reiseopplevelse.

Partnerskapet skal berike kundens reise og øke innovasjonskraften. Det jobbes derfor blant annet videre med å utvikle flere inntjeningsløsninger og betalingsmuligheter. Partene er opptatt av å jobbe tett sammen for å utarbeide nye forretningskonsepter til det beste for de reisende.

Les mer om behandling av personopplysninger mellom partene her.

Om SAS EuroBonus

SAS EuroBonus er Nordens største lojalitetsprogram, med mer enn fire millioner medlemmer. Med flere bonusreiser tilgjengelig enn noen gang tidligere, vil dette samarbeidet gi både nye og gamle EuroBonus-medlemmer enda en måte å samle poeng for kommende ferietur, eller la seg oppgradere til bedre service og større bekvemmelighet på neste flyreise. Opptjente poeng kan benyttes hos SAS eller noen av selskapets mange partnere.

Bli SAS EuroBonus-medlem her

EB_Member_NO_View2_0_web

Kontaktinformasjon

For spørsmål om opptjening av SAS EuroBonus Ekstrapoeng kontakt Flytogets kundeservice:

E-post: flytoget@flytoget.no
Telefon: 23 15 90 00
(Mandag - fredag 08:00-16:00)