Bagasje

Noen reiser lett, andre reiser med alt og alle. På Flytoget har vi lagt opp til at du skal sitte trygt og komfortabelt uansett hva du medbringer på reisen.

Barnevogn

På Flytoget har vi egne plasser til å feste barnevogner i hvert togsett. Denne vognen finner du bakerst når du reiser til flyplassen, og foran når du reiser fra flyplassen. Har du vogn som kan klappes sammen og får plass i en bagasjehylle, kan du sitte hvor som helst i toget. Verten hjelper deg om du skulle ha spørsmål, og du betaler selvfølgelig ikke for vogna.

Sykkel

Trener du til Birken, skal til Amsterdam eller rett og slett ikke klarer å skille deg fra sykkelen din? Da har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig ta med deg sykkelen uten kostnad på Flytoget, og vi har egne rom hvor gliset kan sikres. Jobber du på Oslo Lufthavn gjelder egne takster.

Hittegods

Det skjer oss alle… I en stresset hverdag er det lett å glemme noe igjen om bord.
Vi gjør alt vi kan for å gjenforene deg med det gjenglemte når uhellet er ute.

Oppdager du at noe er glemt samme dag, kan du kontakte Kundeservice og få hjelp der.

Utenom åpningstid, kan du ringe 23 15 90 00 og taste 1. Da kommer du til våre vektere på Oslo Lufthavn. De kan hjelpe deg med ting som nettopp er glemt. Våre vektere er på plass hver dag fra 05:00 til 01:00.

Dersom vi ikke får direkte kontakt med deg, leverer vi gjenglemte ting på Oslo Lufthavns hittegodskontor. Du kan kontakte dem direkte på telefon 64 81 34 77 (alle dager 05:00 - 22:00) eller epost hittegods@abss.no. Du kan også søke etter gjenglemte ting på www.missingx.com.